VPM

Beste VPM-leden en geïnteresseerden,

Wij mogen u met enthousiasme meedelen dat er navolging van het zeer geslaagde VPM Lustrumcongres in 2016, komend voorjaar weer een spectaculaire precongres dag tijdens de Voorjaardagen plaats zal vinden in de Fokker Terminal Den Haag. En wel op woensdag 11 april 2018 bent u van harte welkom om samen met ons te genieten van een mooie en leerzame dag.

Met lezingen en workshops met als thema "Waar ligt uw belang(stelling)?" hopen wij uw aandacht te prikkelen en stelling te nemen in wereld-, praktijk-, en persoonlijke belangen.

U zult boeiende sprekers tegenkomen als Bram Bakker, die ons meer informatie zal geven over stressmanagement. Van René Boenders gaan we meer horen over de toekomstige Generatie Z en van Helene Oosterhuis gaan we leren hoe we succesvol onszelf kunnen zijn. Naast de lezingen is er keuze uit workshops voor kleinere groepen met o.a. als onderwerp marketing, personeel, arbozaken.

Tijdens het congres is er voldoende tijd om tussendoor te netwerken, een hapje en drankje te nuttigen en we eindigen de dag met een gezellige borrel.

U bent van harte welkom op het 2e praktijkmanagers congres van de VPM!

Namens de Bestuursleden van de VPM

Het programma overzicht vindt u onder de tab programma. Voor de workshops geldt dat u 2 keuzes per blok kunt aangeven, maak eerst uw keuze voordat u naar de inschrijfpagina gaat. Voor de workshops geldt vol is vol, wees er dus op tijd bij!

Profiteer nu: Indien u nog geen lid bent van de VPM ontvangt u bij inschrijving voor het congres het VPM lidmaatschap met 40% korting! In 2018 organiseren wij nog 3 lezingen. Lees hier meer over op onze website.