Programme NVWA

Hieronder staat het programma van het NVWA, het programma kan bijgewerkt worden, bezoek deze pagina daarom regelmatig.

Friday 21, April 2017

Friday 21, April 2017

scroll
Location Zaal 18
Stream NVWA
09.30-10.15 I&R paard, intraverkeer en export en de rol van de practicus
  drs. D.M. (Dana) Eijmaal
 
30 minutes   Coffee Break/Exhibition
10.45-11.30 Wat heeft een zoonose in uw dierenartsenpraktijk te maken met de NVWA en het Staatstoezicht op de volksgezondheid?
  drs. M. (Mauro) de Rosa
 
10 minutes   Short break
11.40-12.25 Psittacose bij de snavel gevat
  drs. I. (Ingrid) Keur en drs. S.M. (Stasja) Valkenburgh
 
95 minutes   Lunch Break/Exhibition
Location Zaal 18
Stream NVWA
14.00-14.45 Noodslachtingen
  drs. R. (Rinske) Gerritsjans-Veenstra
 
10 minutes   Short break
14.55-15.40 V.K.I.
  drs. R. (Rinske) Gerritsjans-Veenstra
 
30 minutes   Short break
16.10-16.55 De taken van de NVWA bij Import van goederen en dieren
  drs. N. (Nedzib) Tafro en drs. L.(Lisa)van Houwelingen-Joeglal
 
10 minutes   Short break
17.05-17.50 Patholoog aan de slachtlijn: post-mortem bevindingen onder de microscoop
  Erik Weerts
 
17.50-19.00   Borrel op beursvloer met om 18.15 Awards uitreiking