Rilana van de Lande

Rilana is in 2005 na het behalen van haar Havo diploma, gaan doen waar haar hart lag, meer leren over hoe voeding invloed kan hebben op de gezondheid van mens & dier.

De volgende opleidingen heeft zij gevolgd om dit te kunnen bereiken; in 2007 is zij afgestudeerd als bedrijfsleider dierverzorging aan het van Hall instituut in Leeuwarden, in 2011 aan de opleiding voeding en diëtetiek in Nijmegen en in 2013 als paraveterinair aan het cursuscentrum dierverzorging in Barneveld.

Na het behalen van haar opleidingen heeft zij eerst als diëtist gewerkt in een ziekenhuis. Momenteel is zij werkzaam bij de faculteit diergeneeskunde in Utrecht als voedingsdeskundige voor dieren. Hier werkt zij samen met andere specialisten om multidisciplinaire zorg aan te kunnen bieden voor patiënten. Hier stelt zij behandelplannen op voor patiënten en begeleid zij eigenaren met hun dier in het vervolgtraject van de therapie. Zij zorgt hierdoor dat de compliance van de dieetbehandeling wordt verhoogd.

Abstracts deadline: February 1, 2018

Abstract submission is closed.

Speaker Instructions

Invited speakers will receive access credentials to submit their abstract via the website.

Login Invited Speaker

All abstracts should be submitted through our website. Invited speakers should login by using the username and password provided by email