Mark Dirven

Dierenarts Mark Dirven heeft zich sinds zijn afstuderen in 2004 toegelegd op de interne geneeskunde in hetalgemeen en de cardiologie in het bijzonder.

In 2012 startte hij met zijn specialistenopleiding tot cardioloog om deze in 2017 met goed gevolg af te ronden. Momenteel werkt hij als specialist cardiologie (Diplomate ECVIM-CA Cardiology) in de Universiteitskliniek voor gezelschapsdieren in Utrecht en in AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht en AniCura Specialistisch Verwijscentrum Rijswijk.

Door de unieke combinatie van praktijk en universiteit kent hij de (on-)mogelijkheden van de diagnostiek (inclusief screening) en behandeling van hartziekte in de praktijk en weet hij hoe wetenschap naar de praktijk te vertalen. Onder de naam Ictuscordis verzorgt hij vele lezingen, nascholingen en trainingen voor eigenaren, fokkers, paraveterinairen, dierenartsen en veterinaire industrie.

Abstracts deadline: February 1, 2018

Abstract submission is closed.

Speaker Instructions

Invited speakers will receive access credentials to submit their abstract via the website.

Login Invited Speaker

All abstracts should be submitted through our website. Invited speakers should login by using the username and password provided by email