Abstracts and Posters

This year there are lots of awards to be won. You can sent in your abstract to one of the following categories. Click on the category to view the details.

Voorjaarsdagen Hill's Award

Tijdens de openingsceremonie van het Voorjaarsdagen Congres wordt de “Voorjaarsdagen - Hill’s Excellence in Veterinary Healthcare Award” uitgereikt. Deze prestigieuze award komt voort uit een samenwerking tussen de Voorjaarsdagen en Hill’s Pet Nutrition.

Winnaars van de afgelopen 5 jaar zijn: drs. Johan de Vos, prof.dr. Herman Hazewinkel, prof.dr. Jan Rothuizen, dr. Lisette Overduin en in 2016 dr. Hans Kooistra.

Doelstelling van de Award

Het erkennen van het uitstekende werk van een dierenarts in het promoten van de gezondheidszorg voor gezelschapsdieren en de speciale familie-huisdierrelatie in Nederland. De winnaar heeft een specifieke interesse getoond voor zowel cliënten als patiënten door het gebruik van geavanceerde medische en chirurgische technieken en klinische voeding. Hij/zij heeft een bijdrage geleverd aan het verrijken en verlengen van de speciale relaties tussen mensen en hun huisdieren.

KNMVD Veterinary Happiness Award

De Veterinary Happiness award wordt uitgereikt op de Voorjaarsdagen
Wie nomineer jij?

Lukt het jullie om een fantastische werksfeer te creëren en te houden? Zorgt jouw leidinggevende, werkgever of werkplek voor meer werkgeluk? Of ken jij een collega waarvan jij echt happy wordt? Breng je nominatie uit voor de ‘Veterinary Happiness Award’! De hoofdprijs: een lunch op locatie!

Wie mogen er meedoen?

  • Iedereen die in de veterinaire wereld werkt mag meedoen. Of het nu in de praktijk, het onderwijs, de overheid of bedrijfsleven is (ook assistenten / paraveterinairen).

Hoe meld je jouw genomineerde aan?

  • Vat je motivatie samen in maximaal 600 woorden;
  • Het maken van een filmpje mag ook (tussen de 2 en 5 minuten). Ook andere creatieve nominaties zijn welkom. Motiveer je nominatie dan ook nog even in een korte tekst.

Uit alle inzendingen worden drie genomineerden uitgekozen door een jury. Naast de lunch, krijgen de drie genomineerden ook een workshop van Veterinary Happiness aangeboden. Dus schrijf nu een mooie motivatie en stuur die naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Voorwaarden Veterinary Happiness Award:

  • Het is aan de sponsor voorbehouden beperkingen op te leggen aan het aantal deelnemers van een winnend team;
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd;
  • Alle verhalen of filmpjes kunnen deels of in geheel worden gepubliceerd.

De Veterinary Happiness Award is een samenwerking tussen Veterinary Happiness en de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD).